9. jan. 2013

Gå lige ud og hør her! (11+12jan)

Bottled in England
 Små skridt...så er året ved at komme i gang. Der er ikke fuldt blus på koncertkalenderen endnu og det er i og for sig okay, for før vi ved af det melder stress og desperation sig i ærgrelsen over at man ikke har tid og penge til at komme ud til alle de vilde, spændende og fantastiske musikoplevelser der byder sig voldsomt til. Denne her weekend i årets spæde start har en elektronisk kant tilfælles og de er desværre enige om at finde sted på fredag. Men så er der jo kun én ting at gøre; gå ud og hav den vildeste fredag siden nytårsfesten og gem vinterhyggen (med udsigt til sne?), filmen og snasken til lørdag. God fornøjelse med at kickstarte musikåret 2013!


Fre 11: Bottled in England i Lille Vega kl 21 for 125 kr.
Drum n' Bass er ikke egentlig lige min scene, men jeg har oplevet Bottled in England ved et tilfælde før og med deres vilde energi og liveoptræden får genren meget mere mening for mig. Duoen har kun to Ep'er med sig men en masse spændende samarbejdspartnere som Lydmor og Troels Abrahamsen og mon ikke nogle af de gæster er med på scenen fredag også.

Fre 11: In Memoirs + StarGoesCandy + Umatic KB18 kl 21 for ...0 kr...?
Club Beat Me på KB18 leverer tre vældig fine bud på dansk alternativ pop. Uanset om man har smag, øre og pophjerte for det med sart soul, det inderligt længselsfulde eller det lidt retro 90'er festlige elektropop - og vel sagtens noget derimellem.

Fre 11: Touchy Mob + TellavisionMusikcafeen kl 21 for 75 kr.
Den unge gut bag Touchy Mob mixer en følsom folket sangstemme med akustisk guitar og simple elektroniske beats og skaber en slags "folk-techno". Det kvindelige modstykke i Tellavision benytter sig af det kunstinstellationsagtige trick looping og skaber sin musik på stedet. Sammen leverer de en virkelig interessant aften for de lo-fi glade der hellere flyder lidt hen end hopper på dansegulvet.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar